Dámske džínsy

Stále populárne džínsy. Džínsy, ktoré pretrvávajú medzi top trendy oblečením už niekoľko rokov. Pritom prvé džínsy boli ušité so zámerom využitia pri pracovných činnostiach. Pracovné oblečenie z džínsoviny neuniklo pozornosti vtedajším tínedžerom žijúcim na území Spojených štátov a začali tento pracovný odev určený na prácu v baniach s obľubou nosiť. Obľuba v nosení džínsov pretrváva až dodnes. Dnes už však v iných strihoch a v inej kvalite džínsoviny.

dámske džínsy, ktoré zaujmú

Džínsy sú vhodné pre všetky vekové kategórie, nosia ich nielen tínedžeri, ale aj dámy či páni v pokročilom veku. Womens jeans nájdete aj v našej ponuke v rôznych konfekčných veľkostiach a v rôznych farbách materiálu. Nechýbajú ani farebné dámske džínsy či džínsy v bielej, sivej a čiernej farbe. Ďalej si môžete vyberať z rôznych dĺžok džínsov. Okrem klasických dlhých džínsov tu nájdete aj džínsy nad členky, pod kolená či nad kolená, ktoré sa výborne hodia do teplých letných dní. Džínsy môžete so zvyškom oblečenia naformovať do športového ako aj do športovo-elegantného štýlu. Všetko záleží od vami zvolených topov a doplnkov. Dôraz sa prikladá aj k výberu obuvi. Dámy môžu džínsy kombinovať so športovou obuvou, s teniskami ako aj s elegantnou obuvou a to s lodičkami na opätkoch.

štýl s džínsami

Móda, ktorá nekončí. Džínsy, ktoré nemajú obdobu. Doplňte si aj vy váš šatník o niekoľko typických či netypických kúskov, ktoré sa vám budú pohodlne nosiť. Hodia sa na mnohé príležitosti, v prípade významnejších dní môžete zvoliť džínsy v čiernej farbe, čím nič nepokazíte. Vytvárajte nespočetné množstvo kombinácií, striedaním niekoľkých džínsov, topov, kabeliek a ostatných doplnkov, či už ide o slnečné okuliare, hodinky, šperky a užívajte si vaše bežné aj menej bežné dni. Cíťte sa pohodlne aj vďaka mäkkým džínsom, ktoré vás neobmedzujú v pohybe, poskytujú dostatočný komfort a pridávajú na sebavedomí.

Top